Emine Belkıs Akyüz Ortaokulu

WEB https://ebao.meb.k12.tr
Adres : KÖSEKÖY MAH. KÖSEKÖY KÜME EVLERİ EMINE BELKIS AKYÜZ ORTAOKULU BLOK NO 46 HALİLİYE / ŞANLIURFA
VİZYON : Öğrencilerinin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek. Öğrenciye, Atatürk İlke ve İnkılâplarına, T.C.Anayasasına ve Türk demokrasinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak. Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek. Öğrenciye, kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak. Öğrenciye sağlıklı yaşamak, ailesinin ve toplumun sağlığını korumak için gereken bilgi ve alışkanlığını kazandırmak.
MİSYON : Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler : 06:50 -12:10
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : KALORİFER
Servis : MEVCUT
Ulaşım : Öğretmen servisi vardır.
Yerleşim Yeri : Viranşehir Mardin Yolu 4,5 km Altı Osman Bey Kampüsü Karşı Köseköy Köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 27 km
Kontenjan Bilgileri : OKULUMUZ İKİLİ EĞİTİM VERMEKTE OLUP TAŞIMA MERKEZİDİR.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :